Rost Andrea és a Hot Jazz Band koncertje

2023. szeptember 21., 19:00

A világjáró operadíva ezúttal a könnyebb műfajban kalandozik és gyermekkorának, fiatalságának meghatározó dalait szólaltja meg – mindez a Bényei Tamás vezette Kossuth-díjas Hot Jazz Band kiváló kíséretével.

A Bogányi család koncertje

2023. június 6., 19:00

Bogányi Gergely a saját nevét viselő Bogányi-zongorát szólaltatta meg, amelynek már első prototípusa is az Aria Hotelben állt, és egy továbbfejlesztett verziója a mai napig a szálloda Music Garden auláját ékesíti.

Közvetítések a londoni Covent Gardenből

2023. tavasz

Az Aria Hotel Budapestben található zenei tematikájú Café Liszt hat világszínvonalú opera- és balettprodukciót mutatott be hétvégenként a szálloda mozitermében, a Teatro Ariában. Az előadások előtt a Café Lisztben különleges reggelit is kínáltunk a nézőknek.

Nyári Károly adventi koncertje

2022. december 15., 19:00

Nyári Károly otthonában megszokott jelenség, hogy családja és vendégei körbeülik a zongoránál. Magyarország legismertebb énekes zongoristája nagyszabású koncertjei mellett, most ezt az intim zenei élményt hozta el Legyen ünnep című Adventi koncertje alkalmával a hallgatóság részére.

A diótörő – balettközvetítés villásreggelivel

2022. december,
2023. január

Az adventi időszakban indult a londoni Covent Garden 2022/23-as operaévadának A diótörő című előadása, melyet a zenei tematikájú Aria Hotel Budapest mozitermében közvetítettünk december 10-től 2023. január végéig hétvégenként és karácsonykor minden nap.

Értesüljön első kézből zenei és gasztronómiai újdonságainkról

Feliratkozás

A személyes adatait az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük.