Femcafe.hu

5 különleges kávézó Budapesten, amit imádni fogsz

Az újranyitás alkalmából a Chez Dodo kézműves manufaktúra olyan macaronokat alkotott a Café Liszt számára, amelyeket maga Mozart, Maria Callas, B.B. King vagy Amy Winehouse inspirált. Mindehhez pedig a világ legfinomabb alapanyagait használták fel és szinte összefut a nyál a szánkban, ha csak rágondolunk az étcsokoládéból készült krémes pisztáciás Mozart-macaronra.

the Gentleman's review

Menyílt a Café Liszt az Aria Hotelben

A zenész legendák, mint Sting, Lenny Kravitz, Plácido Domingo kézjegyével ellátott utcafronti termekben a modern, európai gasztronómiai vonalat követő konyha reggeltől várja a kikapcsolódni vágyókat.

Hamu és Gyémárt

Dallamokat idéző menüvel nyitott újra a világhírű luxusszálloda étterme, a Café Liszt

A már megszokott luxusminőséggel várja újra a vendégeket hosszabb szünet után a TripAdvisor 2017-es Travelers’ Choice for Hotels Awards-ján a világ legjobbjának választott Aria Hotel Budapest Café Liszt nevű étterme.

Turizmus Online

 

Egy falatnyi zene: megnyílt a Café Liszt

Szalai Dóra, a Chez Dodo alapítója olyan ízvilágokat álmodott meg, amelyek nemcsak finomak, de képesek felidézni a zene keltette hangulatokat is.

Turizmus.com

Zenére hangolt macaronokkal nyitott újra a Café Liszt az Aria Hotelben

A Café Liszt egyik meghatározó fogása a speclivel és tormás tejföllel kísért kacsacomb és füstölt kacsamell párosa, de hasonlóan izgalmas fogás a marinált gombákkal és calamarata tésztával készült gombapaprikás, amit a vegán vendégek is fogyaszthatnak.

Értesüljön első kézből étlapváltozásunkról, híreinkről

Feliratkozás

A személyes adatait az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük.