Rólunk

Rólunk

Koncepció

Zenész legendák eredeti kézjegyével díszített bár, szalon és terasz a modern, európai gasztronómiai vonalat követő menüvel.

„Minden művészet egyazon forrásból ered” – vallotta Liszt Ferenc. Ehhez a forráshoz törekszik az a közel 30 világsztár is – köztük Sting, Lenny Kravitz, Plácido Domingo, Gregory Porter, Will Smith, Rita Ora – akik a Café Liszt tükör borítású falát látogatásuk alkalmával kézjegyükkel látták el.

Hiermann Viktor séf modern, európai, közérthető ételekből álló menüsort állított össze. Meghatározó egyedi fogások mellett igazi magyar slágerek, populáris ételek is megtalálhatók az étlapon.

A Café Liszt reggelivel is várja a vendégeket: a klasszikus tojásételek mellett eggs benedict, eggs royale és eggs florentine, házi granola joghurttal, francia péksütemények is szerepelnek az étlapon. Egész nap izgalmas kávédesszertek közül lehet válogatni, déltől pedig tányérdesszertek is kaphatók.

Az Aria Hotel Budapest utcafronti türkiz bársony és kristály szobáját, illetve az elegáns könyvtárak és szivarszobák hangulatát idéző szalont a vendéglátóipari design legrangosabb nemzetközi díjával, a Gold Key Awarddal is elismert dizájner, Varró Zoltán tervezte.

Koncepció

Zenész legendák eredeti kézjegyével díszített bár, szalon és terasz a modern, európai gasztronómiai vonalat követő menüvel.

„Minden művészet egyazon forrásból ered” – vallotta Liszt Ferenc. Ehhez a forráshoz törekszik az a közel 30 világsztár is – köztük Sting, Lenny Kravitz, Plácido Domingo, Gregory Porter, Will Smith, Rita Ora – akik a Café Liszt tükör borítású falát látogatásuk alkalmával kézjegyükkel látták el.

Hiermann Viktor séf modern, európai, közérthető ételekből álló menüsort állított össze. Meghatározó egyedi fogások mellett igazi magyar slágerek, populáris ételek is megtalálhatók az étlapon.

A Café Liszt reggelivel is várja a vendégeket: a klasszikus tojásételek mellett eggs benedict, eggs royale és eggs florentine, házi granola joghurttal, francia péksütemények is szerepelnek az étlapon. Egész nap izgalmas kávédesszertek közül lehet válogatni, déltől pedig tányérdesszertek is kaphatók.

Az Aria Hotel Budapest utcafronti türkiz bársony és kristály szobáját, illetve az elegáns könyvtárak és szivarszobák hangulatát idéző szalont a vendéglátóipari design legrangosabb nemzetközi díjával, a Gold Key Awarddal is elismert dizájner, Varró Zoltán tervezte.

Signature Service

Macarons by Chez Dodo!
Érezhetünk-e ízeket, miközben Mozart, Maria Callas, BB King vagy Amy Winehouse zenéit hallgatjuk?

Vannak, akik képesek az érzékelés egészen összetett szintjére. Mindenki más számára a Chez Dodo kézműves macaron manufaktúra varázsolja kedvenc zenész legendáink világát limitált desszertkollekcióba. Az ínyenc édesség kizárólag a Café Liszt kínálatában elérhető.

Signature Service

Macarons by Chez Dodo!
Érezhetünk-e ízeket, miközben Mozart, Maria Callas, BB King vagy Amy Winehouse zenéit hallgatjuk?

Vannak, akik képesek az érzékelés egészen összetett szintjére. Mindenki más számára a Chez Dodo kézműves macaron manufaktúra varázsolja kedvenc zenész legendáink világát limitált desszertkollekcióba. Az ínyenc édesség kizárólag a Café Liszt kínálatában elérhető.

Executive Chef

Hiermann Viktor

Hiermann Viktor tapasztalatai jelentős részét az Aria Hotel gasztronómiai hagyományaiból szerezte. Tanulóéveit Ausztriában töltötte, hazaérkezve pedig Bel-Buda egyik legelegánsabb éttermében folytatta pályáját, és kezdett el ismerkedni azzal a modernebb irányzattal, amely jelenlegi érdeklődését is javarészt meghatározza. Viktor számára örök inspiráció a klasszikus francia konyhaművészet: bármennyire látványosak is alkotásai a fine dining jegyében, az esztétika soha nem válik öncélúvá a kezei alatt. Az elsődleges szempont mindig az ízharmónia kialakítása, illetve a minőségi hozzávalók természetes ízvilágának bemutatása.

Executive Chef

Hiermann Viktor

Hiermann Viktor tapasztalatai jelentős részét az Aria Hotel gasztronómiai hagyományaiból szerezte. Tanulóéveit Ausztriában töltötte, hazaérkezve pedig Bel-Buda egyik legelegánsabb éttermében folytatta pályáját, és kezdett el ismerkedni azzal a modernebb irányzattal, amely jelenlegi érdeklődését is javarészt meghatározza. Viktor számára örök inspiráció a klasszikus francia konyhaművészet: bármennyire látványosak is alkotásai a fine dining jegyében, az esztétika soha nem válik öncélúvá a kezei alatt. Az elsődleges szempont mindig az ízharmónia kialakítása, illetve a minőségi hozzávalók természetes ízvilágának bemutatása.

Pastry Chef

Gálfi Petra

Petra a patinás Gundel Károly szakiskola cukrászképzőjén kapta az első átfogó szakmai képzést, majd rögtön fejest ugrott a mélyvízbe: további két év szakmai gyakorlaton vett részt a Gundel étteremben. Azóta a legmagasabb kategóriájú vendéglátó helyeken, köztük Budapest több ötcsillagos hoteljében szerzett értékes tapasztalatot. Igazi kreatív kihívásokat, vezetői megbízást az Aria Hotel éttermében kapott először.

A Café Liszt és az Aria Hotel cukrászséfje fiatal kora ellenére nagyon tudatosan alakítja koncepcióját: közkedvelt ízeket párosít egyedi, újszerű módon. Ennek jegyében született meg egyik kedvenc kreációja, a pisztáciás créme brulée.

Pastry Chef

Gálfi Petra

Petra a patinás Gundel Károly szakiskola cukrászképzőjén kapta az első átfogó szakmai képzést, majd rögtön fejest ugrott a mélyvízbe: további két év szakmai gyakorlaton vett részt a Gundel étteremben. Azóta a legmagasabb kategóriájú vendéglátó helyeken, köztük Budapest több ötcsillagos hoteljében szerzett értékes tapasztalatot. Igazi kreatív kihívásokat, vezetői megbízást az Aria Hotel éttermében kapott először.

A Café Liszt és az Aria Hotel cukrászséfje fiatal kora ellenére nagyon tudatosan alakítja koncepcióját: közkedvelt ízeket párosít egyedi, újszerű módon. Ennek jegyében született meg egyik kedvenc kreációja, a pisztáciás créme brulée.

Barmanager

Németh Sándor

Sándor személyében egy kiemelkedően kreatív és elhivatott barmanager vezeti a High Note SkyBar csapatát.

Szakmai tudását a trópusokon fejlesztette tovább, ahol a koktélkészítés művészetének mélyebb rétegeit fedezte fel. A karrierje során megnyerte a Jack Daniel’s koktélversenyt, amely tovább erősítette hírnevét a koktélvilágban.

Sándor számára a koktélkészítés nem csupán mesterség, hanem igazi művészet: a részletek iránti figyelem és a tökéletes harmónia megteremtése állandó törekvés számára. Kedveli a virágos és trópusi jegyeket, amelyek
különleges, kifinomult ízvilágot kölcsönöznek alkotásainak.

Munkája során a minimalizmus művészetére épít, kevesebb, átgondolt összetevővel törekszik a tökéletes egyensúly megteremtésére. Emellett a kísérletezés szabadsága mindig teret ad kreativitásának, új és izgalmas ízek felfedezésére.

Kiemelt figyelmet fordít az érzékek összhangjára, ahol az illat, az íz és a látvány tökéletes harmóniája különlegessé varázsolja az italokat. Határozottsága és elszántsága minden vendég számára egyedi és felejthetetlen élményt biztosít, legyen szó akár egy klasszikus italról, akár egy innovatív koktélkompozícióról.

Barmanager

Németh Sándor

Sándor személyében egy kiemelkedően kreatív és elhivatott barmanager vezeti a High Note SkyBar csapatát.

Szakmai tudását a trópusokon fejlesztette tovább, ahol a koktélkészítés művészetének mélyebb rétegeit fedezte fel. A karrierje során megnyerte a Jack Daniel’s koktélversenyt, amely tovább erősítette hírnevét a koktélvilágban.

Sándor számára a koktélkészítés nem csupán mesterség, hanem igazi művészet: a részletek iránti figyelem és a tökéletes harmónia megteremtése állandó törekvés számára. Kedveli a virágos és trópusi jegyeket, amelyek
különleges, kifinomult ízvilágot kölcsönöznek alkotásainak.

Munkája során a minimalizmus művészetére épít, kevesebb, átgondolt összetevővel törekszik a tökéletes egyensúly megteremtésére. Emellett a kísérletezés szabadsága mindig teret ad kreativitásának, új és izgalmas ízek felfedezésére.

Kiemelt figyelmet fordít az érzékek összhangjára, ahol az illat, az íz és a látvány tökéletes harmóniája különlegessé varázsolja az italokat. Határozottsága és elszántsága minden vendég számára egyedi és felejthetetlen élményt biztosít, legyen szó akár egy klasszikus italról, akár egy innovatív koktélkompozícióról.